Hata
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Bileşen yüklemede hata: com_contact, 1

PSİKOTERAPİ KOMİSYONU

Psikoterapi Komisyonu, 1995 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla Füsun Çuhadaroglu başkanlığında kurulmuştur.

PSİKOTERAPİ KOMİSYONU

Amaç: Çeşitli psikoterapilerin tanıtılması , eğitim almış kişilerce Dernek üyeleri için eğitim programları oluşturulması ve asistan eğitimi açısından da önemli bir eksiğin giderilmesine katkıda bulunmaktır. Bu amacı gerçekleştirmek için gerekirse başka Psikoterapi Dernekleri ile de ortak çalışmalar oluşturulabilir.

Tarihçe: 16 Şubat 2014’deki Dernek YK kararıyla kurulmuştur. İlk toplantı 11 Nisan’da ulusal kongede yapılacaktır.

Üyeler

Komisyon Başkanı:  Füsun Çuhadaroglu    Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.   [1995-       ]

Komisyon Üyeleri:     Levent Kayaalp           Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
                                      Hülya Bingöl

Üye Belgeleri