Makaleler

Değerli Meslektaşlarımız,

Yirmi altıncı Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kongresi’nin İzmir Swiss Otel’de 13 - 16 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır. Araştırmalarıyla bilime yön veren değerli bilim insanlarından Prof. Dr. Robert Findling, Prof. Dr. Katya Rubia, Prof. Dr. Melissa DelBello, Prof. Dr. Barbara Franke, Prof. Dr. Efrain Bleiberg,  Prof. Dr. Philip Kendall ve Doç. Dr. Rasim Somer Diler kongremize katkıda bulunacaktır. Tüm meslektaşlarımızı ve ülkemizde çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları alanı çalışanlarını kongremize katkıda bulunmaya davet ediyoruz.  Panel önerileri, sözel ve poster bildirileriyle kongremize katkıda bulunmak isteyen meslektaşlarımızhttp://www.cocukergenkongre.com/26_ulusalkongre/ adresinden “Bildiri ve Panel Öneri” bölümünden önerilerini yapabilirler. Panel, Çalışma Grubu, Kurs Önerileri, Prof. Dr. Atilla Turgay ödülü, Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Proje Ödülü ve asistan bursu seçiminde yer alacak çalışmalar için son başvuru tarihi 22 ocak 2016 tarihine uzatılmıştır. Prof. Dr. Atilla Turgay ödülüne başvurmak için başvuracak kişinin araştırmanın birinci isim olması gerekmektedir. Prof. Dr. Atilla Turgay ödülü, Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Proje Ödülü ve asistan bursuna başvuran meslektaşlarımızın kongremizin web sayfasından poster başvuruları için özet gönderip aynı zamanda araştırmanın tam metnini Uz. Dr. Ülkü Akyol Ardıç ve Uz. Dr. Yusuf Öztürk’e göndermelerini rica ederiz.

mail adresleri: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.      Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Kongremizle ilgili önemli tarihler aşağıda özetlenmiştir:

22 ocak  2016: Prof. Dr. Atilla Turgay ödülü, Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Proje Ödülü  ve asistan bursu seçiminde yer alacak çalışmalar için son başvuru tarihi

22 ocak 2016:  Panel, Çalışma Grubu ve Kurs Önerileri son gönderim tarihi

01 Ocak 2016:   İndirimli Kongre Kayıt ve Konaklama son günü