Araştırma Sunumu Bildiri Ödülü Duyurusu - 2016

Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Ulusal Kongre Araştırma Sunumu Ödülü-2016 Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi ulusal kongresinde sunulan ve katılım koşullarına uyan sözel ve poster bildiriler arasından seçici kurul tarafından belirlenen 3 araştırma bildirisinin teşvik edici anlamda ödüllendirilmesini amaçlamaktadır.

Genel Bilgi: Çocuk ve gençlik ruh sağlığı alanında öncü adımlar atmış, uluslararası çocuk ve ergen psikiyatrisi kuruluşu IACAPAP'ın kurucular kurulu üyesi ve Türkiye'de modern psikiyatrinin oluşturucularından Dr. Fahrettin Kerim Gökay'ın anısına ailesi tarafından desteklenmekte olan ödül bu yıl 14’üncü kez verilecektir.

Ödül biçimi: Ödül belgesi ve para ödülü (Birinci: 700 YTL; İkinci: 500 YTL; Üçüncü: 300 YTL). Ödül belgesi ve para ödülü bildirideki 1’inci  kişinin adına verilir.

Ödül verilişi: Seçici kurulun kararları ve gerekçeleri seçici kurul temsilcisi tarafından, ve ödüle değer görülen bildirilerin içerikleri sahipleri tarafından, ödül törenine ayrılmış özel bir oturumun parçası olarak sunulacaktır.

Bu yılki Seçici Kurul: (Prof Dr) Ayşe Avcı, Eyüp Sabri Ercan, Emine Kılıç, Süha Miral, Nahit Motavalli, Yankı Yazgan (koordinatör).

Kurulun bilimsel raportörlüğünü Doç Dr Gül Karaçetin ve Doç Dr Sabri Hergüner yapacaklardır.

Artık aramızda olmayan üyelerimiz Prof Dr Selahattin Şenol ve Prof Dr Atilla Turgay’ı özlem ve saygıyla anıyoruz.

Katılım Koşulları:

1. Kongreye yolladığınız bildirinizin tam metnini ve tablo/grafiklerini içeren bir “word” belgesinin Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. VE Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adreslerine 16 Mart 2016 23:59 a kadar yollanmış olması.
  2. Bildirinin kongre programında belirtilen zaman ve yerde sunulmuş olması.
  3. “Birinci isim”in çocuk ve ergen psikiyatrisi uzmanı ya da uzmanlık öğrencisi olması.
  4. Araştırma bildirisi nedir? Araştırma sorusu, soruyu test etme amaçlı hipotez ve yöntem ile olgu sunumu/serisi gibi diğer bilimsel sunumlardan ayrılır.