• Güncel 13.04.2019
    Rabia Naz'ın Şüpheli Ölümüyle ilgili Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatri Derneği'nin Kamuoyu Açıklaması

Her çocuğun ölümü anne-baba için en ağır ve zor travmalardan biriyken,  toplum için de sarsıcı ve üzüntü vericidir. Bu kayıp şüpheli bir şekilde gerçekleşirse ve aydınlatılmazsa anne babanın acısı ve kederi katlanarak artarken, toplumun da üzüntü ve endişeleri artar, adalet ve güven duygusu zedelenir.
    Böylesine bir keder ve acı içindeyken Rabia Naz'ın babasının çocuğunun hikayesini paylaşması, ölümüyle ilgili şüphelerin aydınlatılma talebinden vazgeçmemesi, çocuğunun güzel hatırasına ve onuruna sahip çıkması, ayrıca Sevgili Rabia Naz'ın nezlinde tüm çocukların hak savunuculuğunu üstlenmesi takdire şayandır. Biz çocuk ve ergen ruh sağlığı hekimleri olarak kendisine ve çocuklarına sahip çıkan tüm babalara sadece saygı duyabiliriz. Ayrıca Rabia Naz'ın şüpheli ölümünün aydınlatılması yargısal bir sürecin ötesinde, toplumsal güven ve adalet duygusunun korunması için elzem, kamu menfaati ve vicdanı için de gereklidir.
    Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatri Derneği Yönetim Kurulu
  • GÜNCEL
    rotator slide112

Welcome Message

“The theme of this year’s congress is “Starting from the Beginning – Laying the Foundation for Lifelong Mental Health” and it rightly places an important emphasis on early identification, illness prevention and health promotion over a lifespan.” Read more

A/Prof Say How Ong
    Organising Chair, 24th World Congress of IACAPAP

BAĞLANTILAR

AACAP Practice Parameters
Türk Psikiyatri Dizini
TBMM Çocuk Hakları İzleme Komitesi

ÇOCUK VE ERGEN PSİKİYATRİSİ KLİNİKLERİ

twifaceyou

ÇOCUK VE GENÇLİK RUH SAĞLIĞI DERGİSİ

dergi   makalegonder
Sayın COGEPDER üyeleri,
Çocuk ve Gençlik Ruh Sağlığı Dergisinin tüm sayılarına İdealonline Veritabanı üzerinden erişebilirsiniz.
www.idealonline.com.tr Adresinde üyelik oluşturduktan sonra, mail adresinize gelen aktivasyon linkine tıklamanız gerekmektedir.
Dergiye ulaşmak için; https://goo.gl/ZAbFjF

Ailelere Yönelik

•                                                                                                  mutluaile

• anne-baba 1