Giriş

Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği (ÇOGEPDER)

Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği 1991 tarihinde kurulmuştur. Merkezi Ankara’da olup çeşitli illerde temsilcileri bulunmaktadır. Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği, çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları uzman ve asistan hekimlerinin meslek örgütü olarak faaliyet göstermektedir. ÇOGEPDER çocuk ve gençlik ruh sağlığı dergisinden ve eğitimden sorumlu bir kuruluştur. Dernek her yıl farklı üniversitelerin Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalları ile işbirliği yaparak Ulusal Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Kongrelerini düzenlemektedir. Dernek Ergen Komisyonu tarafından ilki 1996’da yapılan Ergen Sempozyumlarında da her yıl ergenlik dönemi sorunlarının farklı bir alanı ele alınmaktadır.

Dernek bünyesindeki komisyonlar, çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıklarını ilgilendiren çeşitli konularda çalışma ve etkinlikler yapmaktadır.

Dernek Uluslararası Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi ve İlişkili Meslekler Birliği (IACAPAP), Avrupa Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Topluluğu (ESCAP) ve Avrupa Tıp Uzmanları Birliği (UEMS) Çocuk Psikiyatrisi Birimi'ne üyedir.

•
    YENİLENDİK | Siz değerli üyelerimeze daha hızlı ve kolay hizmet verebilmek için online aidat ve bağış sistemimiz hazırlanmıştır.
Kredi Kartınız ile güvenli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.
  • W3C XHtml
  • W3C CSS
  • Cogepder © 2014 Tüm Hakları Saklıdır.